HTML

2. Startnap-gyakorlatok

2009.01.21. 07:41 netszemle

Most egy-két napot érdemes arra szánnod, hogy "játszol" a startnappal. Készitettem neked egy oldalt, ezen tudok kérdezni, ezen tudok majd válaszolni, ha a kérdést ill. a választ rávezetem egy-egy blogbejegyzésre (vagy amire akarom). Te ugyanezt tudod megtenni a te startnap oldaladdal.

Határozd meg a célodat és azt, hogy kik a legfontosabb kapcsolataid. Válassz egy kiemelt témát, amelyről mindent egy helyen akarsz látni. Igyekezz azokat a szabványos megoldásokat követni, amelyeket már felismersz vagy amelyeket a szabványok oldalon már megtalálsz. Ennek az a célja, hogy a sok kis tartlapból akár egy nagyobb egységes "könyvtár" is összeállhasson, és a lpokon nagyjából azonos helyen találjuk meg a mindenki által használt szolgáltatásokat, pl. a Gmail mindig a BF sarok első helyén legyen. A Munkanapló több bejegyzésében irkáltam a startnapról, ezeket érdemes elolvasni.

Mér most készülj, hogy valakinek továbbadd a "dolgot", pl. lehet ez a Nagymama, de más is.

Lélekben készülj a blogvezetésre is, a végleges programban a saját szabványos munkanapló vezetése kötelező lesz, csakúgy, mint egy nyilvános startnap (cimlap) azoknak, akik gyorsan képet akarnak kapni arról, hogy mit csinálsz.

Hogy mennyi időt (hány max. 30 perces napot) töltesz el ezzel a 2. lépéssel az rajta múlik. Ha "új lapot" kérsz, vagy kérdeztél, küldj egy értesítést erre a címre.

Tehát ez a "tőlem neked" startnapod.

A tiéd meg ez.

Szólj hozzá!

Címkék: ciro

A bejegyzés trackback címe:

https://cironak.blog.hu/api/trackback/id/tr93892549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása