HTML

6. nap: Neked melyik könyv a csúcsélmény?

2011.02.26. 03:04 netszemle

Halimával tanácskozunk arról, hogy lehetne Jim Rohn, kedvenc írónk és előadónk cuccait gyorsabban megismertetni a magarokkal. Mk. véleménye szerint jobb, vagy legalábbis közelebb áll hozzánk Jim Rohn, mint Brian Tracy, akit egyébként nagyra becsülök. De érzelmeket kelteni igazán Jim Rohn tud, ráadásul kistálytiszta, egyszerű szavakkal.

Ha van ötleted, hogy lehetne Jim Rohn - és Biegelbauer Pál - időtálló tanításait megsimertetni a magyarokkal, vagy van ötleted, hogy kiket lehetne figyelmünkkel felkarolni, akkor máris írd meg kommentben, nem majd, mert elmarad! Most! Do it! :)

Hülyülök ám. Az viszonyt komoly, hogy bízom benne, hogy a Lájk valóban törvényes fizetőeszköz lesz Blogériában, ez lesz a neve annak a szigetcsoportnak, amelyben az egyik neve Freeland lesz, és ott fogom tengetni életem aranykorát a téli hónapokban. Vagy bárhol.

Jim Rohn, majd figyeld meg, energiát mozgósít bennem - ő volt azon kevesek egyike, akit még un., depressziós állapotban is el tudtam olvasni, szemben a (majdnem) összes többivel, aminek egyszerűen nem tudok hinni. Vagy azt mondom, jó-jó, de hidegen hagy. Azokat a könyveket szeretem olvasni, amelyek cselekvési vágyat mozgósítanak bennem.

Te mivel motiválod magad? Melyik az a könyv vagy szerző, aki bármikor képes feldobni? Miért ő az, és nem más? Tudsz-e említeni olyan konkrét, veled történt esetet, amikor érezted a könyvből tanultak hasznát?

Egyelőre - régről - Jim Rohn ügyben ennyit tudok felmutatni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cironak.blog.hu/api/trackback/id/tr332691352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása